Хрониките на Евърмур
Хрониките на Евърмур
Хрониките на Евърмур

Хрониките на Евърмур

Хрониките на Евърмур
Тара Кросли и нейното семейство се опитват да се установят в странното селце Евърмур. Освен обичайните тинейджърски проблеми, в къщата има и гоблен, който предсказва бъдещето, и Тара трябва да се бори с новата си тайна самоличност на всемогъща Върховна Евърин. Тя обаче иска само нормален живот, висок успех в училище и момчето, в което е влюбена – Камерън. Но поредица от мистериозни злополуки превръща ритуала за посвещаване на Тара в епична битка за селото. Ще успеят ли Тара и нейните приятели да победят тъмните сили, които заплашват да изтрият Евърмур от лицето на Земята?

А сега – за теб...

Искаш ли да си евърин, като Сорша?

Сорша

Знаеш ли, че...?

„Евърмур“ е заснет в Англия!

Хрониките на Евърмур

„Заснехме външните сцени за сериала във впечатляваща къща, наречена Арли Хол, в Чешър, беше много красиво. Невероятно място, наситено с история, а всички големи картини имат очи, които се взират в теб през цялото време.“ Страховито!

Star Profile

Наоми Секуейра

Наоми Секуейра

Наоми е австралийската звезда от „Хрониките на Евърмур”. Този вълшебен сериал е пълен с мистерии, интриги и комедийни ситуации – подсладени с лекия полъх на романтика. Поговорихме си с Наоми...

Mobile
Tablet
Desktop